Toscana


Toscana

For rigtigt mange danskere er Toscana en feriedestination, der er da også mange oplevelser der ligger og venter på dig i Toscana. Det kuperede toskanske landskab, med vinmarker, pinje træer, olivenlunde og spredte stemningsfyldte middelaldre landsbyer lokker uden for de historiske byer. Er man til byferie, er de masser at stemning, fantastisk mad, fantastisk vin og fantastisk arkitektur i f.eks. Firenze, Siena, Pisa og San Gimignano.

Sangiovese er kongen blandt de røde druer i Toscana, og særligt i Chianti er den populær. Der laves også hvid vin i Toscana, både på den lokale Vernaccia drue, men også på importerede druer, som f.eks. Chardonnay. En lokal specialitet vi sjældent ser i Danmark, er den lokale dessertvin: Vin Santo.


Producenter:
druer.dk forhandler vine fra følgende producenter i Toscana:

San Vito Ligger i Chianti området, og laver en række lækre vine
San Vito ligger i det smukke bakkede toskanske landskab, 15 km fra Firenze, 50 km fra Pisa og 70 km fra Siena.

San Vito var den første økologiske vinproducent i Toscana. Da man i 1985 for første gang blev certificeret til økologisk produktion, blev det betragtet som banebrydende i Toscana. Nu over 25 år efter kan vi glæde os over at projektet lykkedes, og ikke mindst over de fantastiske vine der er kommet ud af det. San Vito sælger Spumante, hvidvin, rødvin, og den lokale dessertvin Vin Santo.
San Vito logo

San Vito


Vine fra Toscana:
druer.dk forhandler følgende vine fra Toscana:
 
 
    Google+     

© druer.dk Rugaardsvej 5 8680 Ry +45 91 54 86 80