• San Vito Madiera

    Madiera er en fyldig Chianti lavet på 85% Sangiovese-, 5% Colorino-, 5% Canaiolo- og 5% Merlot druer. Det giver en fyldigere profil end San Vitos andre Chiantier, og en vin der er velegnet til lagring - hvis man da ellers kan holde fingrene fra denne dejlige italiener.

    San Vito anbefaler af servere Madiera til rødt kød, grillerede retter, sammenkogte retter og endeligt som en ideal ledsager til Vildt. Selv har jeg god erfaring med at servere Madeira til lidt kraftigere retter med svinekød. Det kunne fx være braiserede svinekæber. Se Gastromand opskrift her:

    gastromand.dk/roedvins-braisseret-svinekaeber/  

    Vinfakta:
    Land: Italien
    Område: Toscana
     BOB: IGT Toscana
    Underområde: Chianti
    Type: Rødvin
    Druesort: Sangiovese ,Colorino ,Canaiolo ,Merlot
    Alkohol: 13,5%
    Størrelse: 750 ml.
    Produktion: Økologisk



    166,00 kr.

    San Vito Madiere

     

San Vito Ligger i Chianti området, og laver en række lækre vine
San Vito ligger i det smukke bakkede toskanske landskab, 15 km fra Firenze, 50 km fra Pisa og 70 km fra Siena.

San Vito var den første økologiske vinproducent i Toscana. Da man i 1985 for første gang blev certificeret til økologisk produktion, blev det betragtet som banebrydende i Toscana. Nu over 25 år efter kan vi glæde os over at projektet lykkedes, og ikke mindst over de fantastiske vine der er kommet ud af det. San Vito sælger Spumante, hvidvin, rødvin, og den lokale dessertvin Vin Santo.
San Vito logo
 




 
 
    Google+     

© druer.dk Rugaardsvej 5 8680 Ry +45 91 54 86 80