Lisboa


Lisboa

Lisboaområdet hed indtil 2009 Estremadura. Lisboaområdet ligger tæt omkring Lissabon, og en stor del af produktionen er bordvin der bliver drukket i hovedstaden. Efterhånden som Lissabon vokser, bliver de vinområder der ligger tættest på, inddraget i byen, så i det beskyttede område “Lisboa Vinho Regional”, bliver der faktisk færre og færre hektar vinmark.

Det er ikke svært at forestille sig, at der findes mange druesorter i Portugal, når man nævner de mest almindelige i et trods alt afgrænset område som Lisboa. Det er nemlig:

Alfrocherio Preto, Antao Vaz, Arinto, Baga, Bastardo, Borrado das Moscas, Cabernet Sauvignon, Camarate, Chardonnay, Sercial, Fernão Pires, Graciano, Jampal, Malvasia, Moreto, Periquita, Rabo de Ovelha, Ramisco, Tamarez, Tinta Amarela, Trincadeira das Pratas, Ugni blanc og Vital.
Producenter: druer.dk forhandler vine fra følgende producenter i Lisboa:

AdegaMãe laver velsmagende vine, og der er virkelig value for the money
AdegaMãe er en top professionel vinproducent, der har investeret heftigt i et helt moderne produktionsapparat. I Lisboa regionen er der blevet produceret en masse lidt uinteressant vin, hvor man er gået efter kvantitet i stedet for kvalitet. Hos AdegaMãe har man derimod satset på at lave kvalitetsvin, der udtrykker de karakteristika der er for Lisboa området, og det er de sluppet rigtigt godt fra.

AdeGaMae Logo

AdegaMãe


Lisboa:
druer.dk forhandler følgende vine fra Lisboa:

 
 
    Google+     

© druer.dk Rugaardsvej 5 8680 Ry +45 91 54 86 80