• AdegeMãe - Pinta Negra Branco

  Pinta Negra Branco er en dejlig frisk hvidvin, med en god balanceret duft og smag. Smagen har udover citrus et islæt at tropisk frugt. En vin der en god alene, elle fx sammen med fiskeforretter.

  Druer:
  Som næsten altid i Portugal, så er druerne ikke så lette at holde rede på. Pinta Negra Branco er lavet på Fernão Pires og Arinto druer.

  For at understrege min pointe så vil jeg lige nævne at Fernão Pires er den samme drue der andre steder hedder: Camarate, Fernam Pires, Fernan Piriz, Fernão Pirão, Fernao Pires, Fernão Pires do Beco, Gaeiro, Gaieiro, Maria Gomes, eller Molinha

  Arinto kan også hedde: Arintho, Arintho du Dao, Arinto Cachudo, Arinto Cercial, Arinto d'Anadia, Arinto de Bucelas, Arinto do Douro, Arinto Galego, Asal Espanhol, Asal Galego, Assario branco, Boal Cachudo, Branco Espanhol, Cerceal, Chapeludo, Malvasia Fina, Pe de Perdiz branco, Pederna, eller Pedernao

  Hvis du ikke kan huske dem alle samme så er det ok... :-)
   

  Vinfakta:
  Land: Portugal
  Område: Lisboa
   BOB: Lisboa Vinho Regional
  Type: Hvidvin
  Druesort: Arinto ,Fernão Pires
  Alkohol: 13%
  Størrelse: 750 ml.
  Produktion: Konventionel  80,00 kr.

  Hvid Pinta Negra fra AdegeMãe rigtigt meget hvidvin for pengene

   

AdegaMãe laver velsmagende vine, og der er virkelig value for the money
AdegaMãe er en top professionel vinproducent, der har investeret heftigt i et helt moderne produktionsapparat. I Lisboa regionen er der blevet produceret en masse lidt uinteressant vin, hvor man er gået efter kvantitet i stedet for kvalitet. Hos AdegaMãe har man derimod satset på at lave kvalitetsvin, der udtrykker de karakteristika der er for Lisboa området, og det er de sluppet rigtigt godt fra.

AdeGaMae Logo
 
 
 
    Google+     

© druer.dk Rugaardsvej 5 8680 Ry +45 91 54 86 80