Coravin Timeless Three SL, Coravin 3 SL Coravin Timeless Three SL giver bedre vinoplevelser Skænk de dejligste vine med Coravin Three SL Skænk det helt rigtige glas  vin med Coravin Three SL Med Coravin Three SL behøver du ikke at nøjes med en vin. Forkæl dine gæster med Coravin Three SL

CORAVIN Timeless Three SL

1.549,00 DKK

Skænk dine favoritvine uden at fjerne korkproppen. Coravin Model Timeless Three SL er den perfekte introduktion til Coravin vinsystemet, der gør det muligt at nyde en flaske vine i uger, måneder eller endda år. Timeless Three SL er pakket sammen med en Coravin Argon Gaspatron, så du er parat til at starte din vinrejse.

 

Sådan fungere Coravin systemet.

Den hule Coravin-nål kan stikkes igennem korkpropper, uden at skade den. Når nålen er fjernet igen, ekspanderer korken tilbage til sin normale form. Ren argongas presses ind i flasken, og vinen flyder ud gennem nålen. Den rene argongas sikrer, at ilt ikke kommer i kontakt med den resterende vin, og holder den så frisk som den dag den blev aftappet.

 

 Med Coravin kan du være sikker på, at det sidste glas vil smage lige så fantastisk som det første.

 

Dette er med i pakken:

  • 1 stk. Coravin Timeless Three SL
  • 1 stk. Coravin Pure ™ Argon Gaspatron, nok til op til femten glas vin af 150 ml.
  • 1 stk. Renseværktøj til nålen

 

Sådan bruger du Coravin

 

Vinsystemet placeres på toppen af flasken og med et hurtigt tryk skubbes systemet ned gennem proppen. Vip flasken indtil tuden er over glasset.

Tryk hurtigt på udløseren og slip igen for at hælde.

Når der er den ønskede mængde vin i glasset, vippes flasken tilbage til stående position. Ved at holde på flasken og trække i håndtaget trækkes nålen op af proppen, og vinsystemet af flasken.

 

 

 

  • På lager

©druer.dk Rugaardsvej 5, 8680 Ry. Tlf: 91548680 CVR: 27715176