CORAVIN Timeless Three+ CORAVIN model 3+ CORAVIN Timeless Three+ er perfekt på ostebordet CORAVIN Timeless 3+ giversjovere middage Hæl et glas vin uden at åben flasken med CORAVIN model 3+ Hæl et glas vin uden at åben flasken med CORAVIN model 3+ Smag flere flasker vin CORAVIN model 3+

CORAVIN Timeless Three+

1.799,00 DKK

Skænk dine favoritvine uden at fjerne korkproppen, og nyd den samme flaske vin i uger, måneder eller endda år.

Med Coravin Model Timeless Three+ får du den perfekte startpakke til Coravin vinsystemet. I pakken finder du blandt andet en ”Aerator” der kan monteres på tuden. Aeratoren ilter vine lige så meget som hvis den havde iltet den i en karaffel i en time til halvanden. Du får også to Coravin skruelåg der kan skrues på flasker med skruelåg, så de også kan anvendes med Coravin. Hvert Coravin skruelåg kan anvendes op til 50 gange, og holde sig vinen frisk i tre uger med Coravin systemet.

 

Sådan fungere Coravin systemet.

Den hule Coravin-nål kan stikkes igennem korkpropper, uden at skade den. Når nålen er fjernet igen, ekspanderer korken tilbage til sin normale form. Ren argongas presses ind i flasken, og vinen flyder ud gennem nålen. Den rene argongas sikrer, at ilt ikke kommer i kontakt med den resterende vin, og holder den så frisk som den dag den blev aftappet.

 Med Coravin kan du være sikker på, at det sidste glas vil smage lige så fantastisk som det første.

 

Dette er med i pakken:

  • 1 stk. Coravin Timeless Three+
  • 2 stk. Coravin Pure ™ Argon Gaspatron, nok til op til 15 glas vin af 150 ml. pr. patron
  • 1 stk. Coravin Aerator
  • 2 stk. Coravin Skruelåg
  • 1 stk. Renseværktøj til nålen

 

Sådan bruger du Coravin

Vinsystemet placeres på toppen af flasken og med et hurtigt tryk skubbes systemet ned gennem proppen. Vip flasken indtil tuden er over glasset.

Tryk hurtigt på udløseren og slip igen for at hælde.

Når der er den ønskede mængde vin i glasset, vippes flasken tilbage til stående position. Ved at holde på flasken og trække i håndtaget trækkes nålen op af proppen, og vinsystemet af flasken.

 

 

 

Billigst på PriceRunner

  • På lager

©druer.dk Rugaardsvej 5, 8680 Ry. Tlf: 91548680 CVR: 27715176