• AdegeMãe - Dory Tinto

  Dory Tinto er en dejlig fyldig rødvin, med masser af frugt i både duft og smag. Både krydrede og lidt blomstret noter er i fin balance med frugtren. Ud over meget godt friskhed har vinen også behagelige tanniner (garvesyre)
  Herhjemme vil jeg helt sikkert anbefale Dory Tinto til både et godt stykke kød, men også til f.eks. pasta med tomatsovs, hvor friskheden i vinen spiller godt samme med syren i tomat og evt. ost. I Portugal anbefaler de Dory Tinto til grillet saltet torsk, der er meget populært dernede.  

  Druer:
  Dory Tinto er lavet på Touriga Nacional, Tinta Roriz, Merlot og Syrah druer. Tinta Roriz er den druer vi kender som Tempranillo i Spanien.   

  Vinfakta:
  Land: Portugal
  Område: Lisboa
  Type: Rødvin
  Druesort: Touriga Nacional ,Tinta Roriz ,Merlot ,Syrah
  Alkohol: 13 %
  Størrelse: 750 ml.
  Produktion: Konventionel  110,00 kr.

  Dory tinto fra AdegeMãe er en dejlig krydret rødvin fra Portugal

   

AdegaMãe laver velsmagende vine, og der er virkelig value for the money
AdegaMãe er en top professionel vinproducent, der har investeret heftigt i et helt moderne produktionsapparat. I Lisboa regionen er der blevet produceret en masse lidt uinteressant vin, hvor man er gået efter kvantitet i stedet for kvalitet. Hos AdegaMãe har man derimod satset på at lave kvalitetsvin, der udtrykker de karakteristika der er for Lisboa området, og det er de sluppet rigtigt godt fra.

AdeGaMae Logo
 
 
 
    Google+     

© druer.dk Rugaardsvej 5 8680 Ry +45 91 54 86 80