• ErbaLuna - Barolo

  Hvis du er til kraftige taniner (garvesyre), masser af syre og høj alkohol, så kast dig ud i Erbalunas Barolo! Det kan måske godt lyde som en ubehagelig oplevelse, hvis du ikke rigtig kender Barolo, men der er en super god balance i vinen, og på trods af de kraftige elementer, er der en ret fin duft (viol, trøfler og lidt tobak) og intens blød smag i vinen. Baroloen har lagret i to år på store 3000 L egefade.

  Barolo er en rigtigt kødvin, der passer super fint til et godt stykke kød i ovnen, eller stegt på panden. Hvis du vil servere den til andet, f.eks. en vegetarret, så skal der være noget i maden der "spiller sammen" med syren og tanninen i vinen. Det kunne f.eks. være tomat eller mejeriprodukter (ost) som medspiller på syren, og f.eks. protein (nødder)  til taninen.

  Server ved 17-18 grader. 
   

   
  272,00 kr.

  Økologisk konge Barolo fra Erbaluna

   

ErbaLuna Ligger i Piemonte, og laver både Barolo, Barbera d'Alba, Dolcetto d'Alba og Langhe Nebbiolo
ErbaLuna er en familieejet vingård i Piemonte. Hos ErbaLuna går gamle og nye produktionsmetoder hånd i hånd -ståltanke og egefade står side om side. Hos ErbaLuna besluttede man sig for at skifte tilbage til økologiske dyrkningsmetoder i 1985, og siden er kvaliteten på deres vine kun steget.
ErbaLuna logo
ErbaLuna
 
 
 
    Google+     

© druer.dk Rugaardsvej 5 8680 Ry +45 91 54 86 80