• Alexkia - Cabernet Sauvignon Reserve

  Har en dejlig ren frugtig smag, af modne bær med strejf af kaffe og chokolade, med lidt ribsagtig eftersmag. Der er en rigtig fin balance mellem frugt, syre og alkohol. Der bliver produceret under 2000 flasker pr. årgang.

  Druer:
  100% Carbernet Sauvignon  

  Vinfakta:
  Land: Sydafrika
  Område: Robertson
  Type: Rødvin
  Druesort: Cabernet Sauvignon
  Alkohol: 13,5%
  Størrelse: 750 ml.
  Produktion: Konventionel  144,00 kr.

  Alexkia - Cabernet Sauvignon Reserve 2007

   

Alexkia er en ung vingård, der ligger beskyttet i Eilandia dalen.
Alexkia estate ligge beskyttet i Eilandia dalen, der gennemløbes af Breede river. Alexkia er en ret ung vingård, der bliver drevet af Franco and Carla Maestroni. Franco og Carla har italienske rødder, og håber at kombinere det elegante og modne fra den gamle verden, med den sydafrikanske tilgængelighed. Der bliver også dyrket rosmarin på gården. Områdets klima minder meget om middelhavslandenes.

Læg også mærke til de smukke etiketter, der har vundet flere konkurrencer. Etiketterne har en smuk lilla mosaik af den svalelignende "Afrikansk Sort Sejler", der lever i stort tal omkring vingården. Den lilla farve er taget fra rosmarinplantens blomster. Etiketterne er skåret i en karakteristisk V form, der er inspireret af tagformen på Alexkias hovedbygning. Der er 4 hektar med vinplanter på vingården.
 
 
 
    Google+     

© druer.dk Rugaardsvej 5 8680 Ry +45 91 54 86 80