Velkommen til druer.dk's blog

Her kan du læse om mine tanker og holdninge om vin og mad, og forhåbentlig blive lidt klogere.

Google+   
Hvad er druer.dk


Gløgg er gløgg er gløgg?

Jeg har lavet en lille uvidenskabelig test af Gløgg.
Kan det betale sig at bruge gode vine til Gløgg ? - skal man gå efter den billigste vin? - eller måske hellere en færdigblandet?

Hvis du har fået mod på at lave gløgg efter opskriften i Videoen, så har du den her:

  • 1 fl rødvin
  • 1 fl portvin
  • 1 alm. pilsner
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vand
  • 150 g rosiner
  • 150 g hakkede mandler
  • 1 økologisk appelsin i skiver
  • 2 kanelstrænger
  • 2 nelikker
  1. Rosiner lægger i blød i lidt portvin
  2. Sukker og vand varmes op, til sukkeret er opløst.
  3. Portvin, rødvin øl, nelliker, kanel, rosiner og appelsinen tilsættes.
  4. Det hele varmes op til ca. 75 grader.

God fornøjelse!

 


© druer.dk · Rugaardsvej 5 · 8680 Ry · 77343513